Златен медал подариха на горнооряховския кмет юношите на ХК “Раховец-2008”

Публикувано на чт, 26 мар. 2015
353 четения

Един от златните медали, завоювани от юношите на ХК “Раховец – 2008”, получи кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. “Това е нашата благодарност за подкрепата, давана от Общината на спорта и в частност на хандбала”, каза треньорът на хандбалистите Пламен Панев.
Младите спортисти бяха приети във вторник в Гербовата зала на Общината на среща с кметския екип след поредната си голяма победа през миналата седмица. За втора поредна годината юношите до 16 г. на клуба печелят купа “България”. Домакин на турнира беше Спортна зала “Никола Петров” в Горна Оряховица.
“Благодарим ви, че ни карате да се гордеем с вашите победи. Доказахте, че Горна Оряховица диктува правилата в хандбала и всеки трябва да се съобразява с нашите отбори”, поздрави кметът юношите и треньорите им.
“Ние ще продължим да инвестираме в спортната база и в клубовете. Наш ангажимент е да имате условия за тренировки и състезания, за да имате самочувствието на големи спортисти. Вие имате хъс и желание за игра, продължавайте да се трудите и да ни радвате с нови победи. Бъдете единни и резултатите няма да закъснеят”, пожела още инж. Добрев.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново