“Студентите” надиграха с 4:3 в Галата “Олимпик”

Публикувано на пт, 31 юли 2015
151 четения

“Студентите” от Свищов взеха нова победа в контролните срещи, като биха с 4:3 в с. Галата местния “Олимпик”. Мачът бе част от програмата за подготовка на свищовлии по време на лагера в Априлци.
Първи откриха резултата домакините, но малко след това Иван Ганев изравни от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Стефан Трайков. Две индивидуални грешки на свищовски футболист позволиха на отбора на “Олимпик” да поведе с 3:1. Стефан Трайков намали на 3:2, а Кирил Фидин с удар от трийсетина метра възстанови равенството. Победния гол за “Академик” отбеляза Ивайло Тодоров.
“Имахме още доста възможности, Тафраджийски направи поредица от пробиви, които създадоха напрежение в полето на домакините. Реферът можеше да отсъди поне още две-три дузпи в наша полза, подмина и доста нарушения на играчи на “Олимпик”, коментира старши треньорът на “Академик” Боби Борисов.
В събота от 18 ч. воденият от него отбор ще приеме “Етър” в контролна среща на градския стадион в Свищов, преди която ще бъде представен съставът на “студентите” за новото първенство.
 Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново