“Павликени” договори първите две контроли

Публикувано на ср, 3 февр. 2016
451 четения

Милен Петков

Първите си контролни срещи насрочи спортно-техническият щаб на ОФК “Павликени”. В събота, 6 февруари, тимът ще приеме друг отбор от състава на Северозападната “В” група – “Севлиево”, мачът ще е в Павликени. За следващата сряда, 10 февруари, пък е насрочена проверка с “Янтра” (Габрово), като павликенчани ще гостуват.
ОФК “Павликени” започна подготовката си за пролетния дял от първенството на третия ешелон на 27 януари. Първите тренировки пропуснаха Николай Андреев и Милен Михайлов. Първият лекува травма, а Михайлов е болен. В момента занимания водят 18 футболисти, съобщи старши треньорът Милен Петков.
Добрата новина е, че нито един от играчите от есенния полусезон не е обявил, че смята да напуска и съставът се запазва изцяло.
При възможност да се надгради отборът с нови състезатели ще се възползваме, поясни Милен Петков. В момента с ОФК “Павликени” тренират две момчета – едното е родом от Павликени, но идва от школата на “Спартак” (Плевен), а другото пък е от Дряново, но е юноша на “Литекс” (Ловеч). Тази седмица се очаква да дойдат още футболисти на проби.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново