“Пападопулу” надигра “Лайтс” с 2:1, два червени картона в срещата

Публикувано на пт, 23 ян. 2015
232 четения

“Пападопулу” и “Лайтс” изиграха крайно оспорван мач в група “З”, решаващ за първото място, като в двата тима играха футболисти на челниците в елитната областна група “Лайтс” и  “Ресен 2012“. Георги Колев изведе “Пападопулу” напред в резултата, след което последваха куп пропуски и пред двете врати. Повече шансове имаха играчи на “Лайтс”, които все пак стигнаха до изравняване в 32-ата минута чрез Калин Иванов.
Веднага след това съперникът им получи наказателен удар, но Петър Григоров стреля в аут. Пропускът му обаче не се оказа фатален, тъй като при следващата атака Илиян Димитров подложи крак и вкара за 2:1. Втори жълти и съответно червени картони инкасираха Свилен Василев от “Лайтс” и Петър Григоров от “Пападопулу”.
В първия мач “Фен клуб Етър” загуби тежко от “Долапчиеви”, като резултатът 1:14 е рекорден за тазгодишното издание на турнира. Иван Иванов се отличи за победителите с 9 гола, два добави Румен Долапчиев, по един отбелязаха Георги Владимиров и Руслан Евтимов, а Мирослав Мошев си заби автогол. За “Фен клуб Етър” се разписа Станислав Нензаров.
В група “Е” водените от Росен Ванков “Отчаяни съпруги” пречупиха  “Ветеран турист” с 3:2 в дербито за върха в класирането. Бившият капитан на етърци откри резултата в 3-ата минута. После с два бързи гола Игнат Игнатов направи пълен обрат, но буквално след подновяването на играта от централния кръг Цветомир Додуров изравни 2:2. До края имаше много положения, но гол така и не падаше, но в последните секунди Тихомир Маринов се разписа и донесе трите точки на “Отчаяните съпруги”.
В последната среща “Банка ДСК” се наложи с 3:2 над “Ботев 1921” (Златарица) в група “Ж”. Веселин Тисовски изведе златарчани напред в 3-ата минута, но веднага Стилиян Колев изравни. Емил Методиев вкара и “банкерите” поведоха с 2:1. В началото на втората част Кирил Борисов направи преднината им още по-комфортна – 3:1. Иван Палев с левия крак намали на 3:2 в 30-ата минута. Днес и утре са последните мачове от груповата фаза, като срещата “Червените дяволи” – “Теона бар” няма да се играе поради изваждането на последните, а ще бъде записана служебна победа с 3:0 за “дяволите”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново