“Локо” (ГО) стартира на 18 февруари с домакинство на “Ботев” (Пловдив)

Публикувано на чт, 2 февр. 2017
159 четения

Горнооряховци излизат отново на своя стадион на 18 февруари.

Горнооряховският “Локомотив” ще стартира в пролетния дял от първенството на Първа лига на 18 февруари (събота) с домакинство на “Ботев” (Пловдив). Мачът е от 17:30 ч. на обновения градски стадион и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Това стана ясно, след като БФС публикува на страницата си програмата на шампионата от 20-ия до 24-ия кръг.
Точно седмица по-късно – на 25 февруари, е крайно интересното гостуване на “железничарите” срещу столичния “Левски” от 17:30 ч., като мачът може де се гледа отново по Диема спорт.
Следващият 22-и кръг е междинен и в него горнооряховци домакинстват на “Монтана” от 13:00 ч. на 1 март (сряда). Този двубой ще се гледа по Диема.
Железничарското дерби на стадиона в квартал “Лаута” в Пловдив от 23-тия кръг е на 4 март (събота) от 17:30 ч. и е включено в програмата на Диема спорт.
После феновете ще могат да гледат на живо шампиона “Лудогорец” – на 12 март (неделя) от 17:30 часа, като двубоят ще се предава по Диема спорт 2.
От информация от Българския футболен съюз пък става ясно, че централата ще подложи три клуба от родната Първа професионална лига на стриктен мониторинг.
Става дума за “Ботев” (Пловдив), “Локомотив” (Г. Оряховица) и “Монтана”, които ще бъдат ревизирани вместо на шест месеца на три. Горнооряховският тим още е на подготвителен лагер в Анталия, където има наситена програма от 8 контроли. Една от тях обаче пропадна именно по искане на “Локомотив” (ГО). Отборът на Иван Колев трябваше да срещне “Дунайска стреда” (Словакия), но в последния момент преди мача от щаба на “железничарите” се обадили на словаците и отказали мача. Причината е многото контузени играчи в отбора на “Локомотив”.
Снощи “железничарите” трябваше да срещнат сръбския “Напредак” (Крушевац), а днес следобед играят с руския “Хабаровск”. Последната им проверка в Турция е в събота срещу “Слован” (Братислава), след което се прибират у дома. Тук също ще направят една заключителна контрола – срещу “Берое” в Стара Загора на 11 февруари.

Програмата:
XX кръг, 18 февруари, събота, 17:30 ч:
Локомотив (ГО) – Ботев (Пловдив)
(пряко по Диема спорт)
XXI кръг, 25 февруари, събота, 17:30 ч:
Левски (София) – Локомотив (ГО)
(пряко по Диема спорт)
XXII кръг, 1 март, сряда, 13:00 ч:
Локомотив (ГО) – Монтана
(пряко по Диема)
XXIII кръг, 4 март, събота, 17:30 ч:
Локомотив (Пд) – Локомотив (ГО)
(пряко по Диема спорт)
XXIV кръг, 10 март, петък, 17:30 ч:
Локомотив (ГО) – Лудогорец
(пряко по Диема спорт 2)
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново