“Локомотив” (ГО) обяви първите 4 нови попълнения

Публикувано на пн, 20 юни 2016
523 четения

Виктор Шишков е най-опитното попълнение на горнооряховския отбор.

Първите четири нови попълнения от селекцията си обяви новият член на “А” група “Локомотив” (ГО). Първото име е на бившия вратар на “Славия”, “Локомотив” (Пловдив) и “Левски” Стефано Кунчев. За последно той бе в Норвегия, където в последните месеци игра за третодивизионния “Егерсундс” ИК. Преди това той се подвизава в гръцкия “Трикала”, където помогна за класирането на тима във втора дивизия, се завръща по българските терени. 25-годишният страж потвърди, че преминава в редиците на “железничарите”.
“Радвам се, че ще работя в амбициозен клуб с класен треньор, какъвто несъмнено е Ангел Червенков. “Локомотив” има добри вратари в лицето на Радослав Рашков и Пламен Колев. Ще се опитам да им бъда добра конкуренция”, коментира Стефано Кунчев.
Второто име е освободеният от ЦСКА защитник Николай Дичев, който вече подписа договор с новака в елита. Роденият на 19 септември 1992 г. Дичев премина в ЦСКА от Банско през зимата, но не можа да се наложи в основния състав.
Николай Христов пък ще попълни халфовата линия на горнооряховци. Полузащитникът е роден на 1 август 1989 г., висок е 177 см и тежи 70 кг. Той има два сезона в “Б” група с “Белите орли”, после с “Ботев” (Враца) влезе в елита, където също изигра два сезона. През последните три години Христов игра в Македония.
Четвъртото попълнение е нападателят Виктор Шишков. Той е роден на 7 септември 1986 г. и е юноша на “Пирин” (Гоце Делчев), висок е 186 см и тежи 77 кг. Шишков игра в “Пирин” (Разлог), носил е още екипите на “Берое”, “Банско” и арменския “Алашкерт”, а през пролетта след Разлог бе в “Епископи Ретимно” в Гърция, като с негов решаващ гол тимът му спечели купата на остров Крит.
Така до момента “Локомотив” (ГО) се подсили с по един играч във всяка линия, но се очаква да има и още попълнения.
Новакът в елита успя да задържи и тарана Тихомир Кънев в състава си. Кънев, който стана голмайстор на “Б” група в последното първенство, се обвърза с “Локомотив” за още 1 година и ще бъде на разположение на новия треньор Ангел Червенков за предстоящите битки в елита. “Оставам в “Локо”, преподписах договор и за следващия сезон”, потвърди пред “Янтра ДНЕС” Тихомир Кънев.
Отборът стартира днес в 18:00 ч. под ръководството на новия си старши треньор Ангел Червенков. Отборът започва подготовка в домашни условия и заминава на лагер от 4 до 13 юли в Трявна, където ще бъде заедно с “Ботев” и “Нефтохимик”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново