“Изгрев-93” (Царевец) трети на международен турнир по футбол

Публикувано на пт, 24 февр. 2017
133 четения

Трето място записа отборът на “Изгрев-93” (Царевец) при участието си в четвъртото издание на международния турнир по футбол “Сандански къп – 2017”. Юноши старша възраст на клуба бяха в една предварителна група с “Локомотив” (София), “Септември” (София), “Вихрен” (Сандански) и “Миньор” (Перник).
В първия мач срещу сочения за фаворит “Локо” (Сф) свищовските момчета отстъпиха с минималното 1:0, въпреки че имаха превес през по-голямата част от срещата. Във втория сблъсък срещу “Миньор” те поведоха с 2:0 с попадения на Владислав Кръстев и Ивайло Атанасов, но после допуснаха изравняване 2:2. Без гол завърши третата среща на “Изгрев-93” срещу “Септември”.
В последната си среща царевчани излязоха срещу домакините от “Вихрен” (Сандански) и спечелиха с 2:0. Головете за победата вкараха Ивайло Атанасов и Александър Миланов. Успехът ги прати на третото място в крайното класиране.
“От представянето съм доволен, но не и от класирането, защото доминирахме и в четирите мача. Не успяхме обаче да си реализираме положенията. Още в първия надиграхме “Локомотив” (Сф), но загубихме. Във втория мач поведохме с 2:0, но допуснахме реми. Заслужавахме по-предно класиране”, коментира старши треньорът Ангел Ангелов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново