“ХИТ” ООД ще прави осветлението, обещава го за 45 календарни дни

Публикувано на пн, 24 юли 2017
355 четения

Фирма “ХИТ” ООД е определена за изпълнител на обществената поръчка за ремонт на осветлението на стадион “Ивайло”, съобщи Министерството на младежта и спорта. Фирмата е събрала 100 от 100 възможни точки по показателите, посочени в процедурата за възлагане на обществената поръчка. Компонентите са цена за изпълнение на ремонтните дейности (70 точки) и срок за изпълнение (30 точки). Предложената цена за възстановяване на осветлението е 411 657, 44 лева без ДДС. Срокът, с който се е ангажирала фирмата победител, е 45 календарни дни от стартиране на ремонтите.
Другият участник в процедурата ДЗЗД “Органик Сълюшънс” е отстранен от участие, тъй като е представил оферта, която не отговаря на предварително посочените условия на поръчката. Налице е неправилно изчислена стойност на строително-ремонтни дейности, а количествено- стойностната сметка не е подписана от представител на дружеството и не е положен печатът му, като по този начин не е видно авторството на документа. Предложената цена от ДЗЗД “Органик Сълюшънс” е 413 729, 37 лева без ДДС. Решението на Комисията на министерството подлежи на обжалване пред Комисията за защита на конкуренцията в десетдневен срок след получаването му.
Ако началото на ремонтите работи стартира в началото на август (след изтичане на десетдневния срок за обжалване), това означава, че осветлението на стадион “Ивайло” трябва да светне в дните след средата на септември.
По предварителната програма на 16 септември “Етър” приема “Берое”, а на 30 септември посреща ЦСКА-София.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново