“Етър” се раз­де­ли със Ста­мен Ан­ге­лов, иг­ра­чи­те вче­ра за­поч­на­ха тре­ни­ров­ки

Публикувано на вт, 13 ян. 2015
280 четения

Бай­да­ков и ко­ле­ги­те му вче­ра за­поч­на­ха под­го­тов­ка.

“Етър” ще се раз­де­ли с хал­фа Ста­мен Ан­ге­лов, съ­об­щи пре­зи­ден­тът на клу­ба Алек­сан­дър Нан­ков. Ан­ге­лов се при­съ­е­ди­ни към “ви­о­ле­то­ви­те” през есен­ния по­лу­се­зон, но със си­гур­ност ня­ма да бъ­де част от не­го през про­лет­ния.
Не е яс­но още бъ­де­ще­то на Ра­дос­лав Анев, кой­то съ­що под­си­ли етър­ци в сре­да­та на есен­та. На то­зи етап той об­мис­ля пред­ло­же­ния от чуж­би­на, уточ­ни Алек­сан­дър Нан­ков. Ве­че си тръг­на­ха за­щит­ни­кът Ти­хо­мир То­до­ров и хал­фът Ни­ко­лай Пет­ров.
Спо­ред не­го по се­лек­ци­я­та се ра­бо­ти, ма­кар че е ра­но да се обя­вя­ват кон­к­рет­ни име­на ос­вен до­се­га из­вес­т­ни­те. Как­то ве­че пи­сах­ме, 4 са за­се­га но­ви­те по­пъл­не­ния в тър­нов­с­кия тим. То­ва са за­щит­ни­ци­те Мил­чо Ма­кен­джи­ев, То­дор Сто­ев и Емил Ко­па­ра­нов и на­па­да­те­лят Ти­хо­мир Къ­нев. В “Етър” със си­гур­ност ос­та­ват опит­ни­те на­па­да­те­ли То­дор Ко­лев и Иван Пет­ков, та­ка че спо­ред Алек­сан­дър Нан­ков при­чи­ни за при­тес­не­ние ня­ма.
Но­ви­ят стар­ши треньор Ге­ор­ги Ва­си­лев за­я­ви, че е на­яс­но с ка­чес­т­ва­та на ня­кои от на­лич­ни­те иг­ра­чи. “Поз­на­вам въз­мож­нос­ти­те на Мил­чо Ма­кен­джи­ев, кой­то е иг­рал при мен в “Не­се­бър”, с То­дор Ко­лев сме ра­бо­ти­ли за­ед­но ед­на го­ди­на в “Лев­с­ки”. Доб­ре поз­на­вам Емил Ко­па­ра­нов, чу­дес­но ще е, ако се е въз­с­та­но­вил след ка­тас­т­ро­фа­та, имам наб­лю­де­ния и вър­ху Ти­хо­мир Къ­нев и Ди­ми­тър Бай­да­ков”, за­я­ви Ге­ор­ги Ва­си­лев. “Во­дим раз­го­во­ри с още ня­кол­ко фут­бо­лис­ти, та­ка че но­ви­ни ще има. За ни­во­то, в ко­е­то се със­те­за­ва­ме, раз­по­ла­га­ме с дос­та­тъч­но иг­ра­чи”, по­яс­ни пре­зи­ден­тът на клу­ба. Спор­т­но-тех­ни­чес­ки­ят щаб ра­бо­ти и по уго­ва­ря­не­то на кон­т­рол­ни­те сре­щи. На 6 март етър­ци иг­ра­ят сре­щу бив­шия от­бор на Г. Ва­си­лев “Не­се­бър”, със си­гур­ност сред съ­пер­ни­ци­те ще бъ­дат и мла­деж­ки­те от­бо­ри до 21 го­ди­ни на “Лу­до­го­рец” и “Ли­текс”.
Офи­ци­ал­но “Етър” за­поч­ва под­го­тов­ка на 26 яну­а­ри, но от вче­ра не­о­фи­ци­ал­но тре­ни­ров­ки­те за­поч­на­ха, ка­то 9-ма фут­бо­лис­ти, ко­и­то са си във В. Тър­но­во, се съб­ра­ха на ста­ди­он “Ивай­ло” в 14 ч. и ве­че тре­ни­рат  в Са­мо­во­де­не под ръ­ко­вод­с­т­во­то на Или­ян Ки­ря­ков и Бо­рис­лав Еф­ти­мов.

Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново