“Етър” привлече Иван Вутов в треньорския щаб

Публикувано на ср, 5 юли 2017
153 четения

Опитният специалист Иван Вутов е привлечен в треньорския щаб на “Етър”, съобщиха от великотърновския клуб. 73-годишният Вутов е дългогодишен специалист, водил е ред отбори, сред които и “Левски”, а за последно тази пролет бе в “Ботев” (Гълъбово).
Междувременно чешкият централен защитник Любош Адамец бе отпратен и си замина за Малта, където игра до лятото. Адамец бе на проби и взе участие в три контроли, но преценката на старши треньора Станислав Генчев е, че на този етап чехът не е необходим. Очаква се опитният бранител Венцислав Василев, дошъл от “Берое”, да даде отговор дали остава. От “Етър” вече са му предложили договор, а и самият Василев обяви, че ако не си намери отбор в чужбина, ще подпише с “виолетовите”.
Снощи етърци играха поредната си контрола от подготовката. Тимът прие новия член на Втора лига “Черноморец” (Балчик). Това бе четвъртата контрола на “Етър” след победите над “Дунав” с 2:0 и Венецуела със 7:0 и загубата от ЦСКА с 2:0. Ден по-късно – в сряда, етърци ще гостуват и на елитния “Верея” в Стара Загора от 19:30 ч. Последната проверка е насрочена за 8 юли на стадион “Ивайло” срещу “Литекс”, когато е и официалното представяне на отбора за първенството в Първа лига.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново