“Етър” приема “Левски” (Карлово), Киряков и Чакъров водят отбора

Публикувано на пт, 12 авг. 2016
408 четения

По 4 лв. ще са билетите за мачовете на “Ивайло”

Първо домакинство за новия сезон във Втора професионална лига предстои на “Етър”. От великотърновския клуб правят всичко възможно да загърбят сътресенията напоследък, като “темата Сашо Ангелов” вече е приключена. В сряда феновете посетиха тренировката на отбора в Дебелец, където гарантираха подкрепата си към “виолетовите”.
Великотърновският тим приема друг новак – “Левски” (Карлово), който в първия кръг загуби у дома с 2:3 от “Локомотив” (София). Надеждите са за първа победа на етърци. Мачът е от 18:00 ч. на стадион “Ивайло”.
Тимът засега ще бъде воден от треньорския тандем Илиян Киряков и Калоян Чакъров, които водят и тренировките през седмицата. По 4 лв. ще бъдат билетите за домакинските мачове на “Етър” на стадион “Ивайло”, съобщи управителят на ОП “Спортни имоти” Петко Павлов. Децата до 7 години ще влизат безплатно. Цената за ученици, студенти и пенсионери над 60 г. ще бъде 2 лева. “Етър” ще използва базата безплатно през целия сезон, разходите по поддръжката са за сметка на “Спортни имоти”, уточни Петко Павлов.
Нов футболист пристигна на проби при “виолетовите”. Това е халфът Илия Карапетров, на 24 години, висок 177 см, маневрен и техничен. Карапетров е от “Пирин” (Гоце Делчев), където бе 4 г. През сезона 2014/2015 г. игра за “Локомотив” (ГО), където има 23 мача и 4 гола, а за последно бе в “Пирин” (Благоевград). След като разтрогна с “орлетата”, Карапетров бе искан от родния си клуб “Пирин” (ГД), но е предпочел да дойде в “Етър”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново