“Етър” отпрати още трима, групата за новото първенство е оформена

Публикувано на ср, 6 авг. 2014
234 четения

Защитникът Благовест Ботев бе отпратен от “Етър”.

“Етър” официално ще представи обновения си състав за новото първенство в Северозападната “В” група в неделя, 10 август, съобщи президентът на клуба Александър Нанков. Тогава “виолетовите” ще изиграят и последната си контрола от предсезонната подготовка, като техен съперник ще бъде ОФК “Павликени”.
Представянето започва в 18:30 ч. в неделя на стадион “Ивайло”, а веднага след него ще започне и футболната среща.
До момента възпитаниците на старши треньора Калоян Чакъров изиграха шест контроли, от които само една на собствен терен, и имат 2 победи, 3 равенства и 1 загуба. Те надиграха “Видима” с 1:0 и “Бенковски” (Бяла) с 2:0, направиха ремита 1:1 на “Лудогорец U21” и “Видима-Раковски” и загубиха само от “Дунав” с 0:2.
Групата за новото първенство за момента е оформена, но са възможни и още нови имена. Вчера бяха отпратени още трима от дошлите на проби футболисти – Бранислав Ботев, Алекс Згрипаров и Атанас Ингилизов. “За момента разполагаме с 16 полеви играчи и трима вратари. Възможно е по-нататък да има още нови имена, след като приключи картотекирането на отборите от професионалния футбол”, поясни Калоян Чакъров. Следващата седмица играчите на “Етър” ще бъдат картотекирани в Зоналния съвет на БФС.
Две контролни срещи ще има днес в региона. Свищовският “Академик” гостува на “Бенковски” (Бяла), а ОФК “Павликени” приема тима но “Левски-2007” (Левски), като преди мача ще представи официално отбора си за новия сезон.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново