“Етър” не остави шанс на “Янтра” в елитната U15 група – 12:0!

Публикувано на вт, 3 Ное. 2015
307 четения

Възпитаниците на Марин Стефанов продължават победния си ход в първенството и водят в класирането заедно с “Литекс”.

Етърци постигнаха петата си поредна победа в елитната U15 група, като разгромиха с 12:0 “Янтра” (Габрово) и продължават да делят първото място с “Литекс”. Мачът започна с традиционния домакински натиск и голът висеше на “косъм”. Головата серия откри Стоил Стефанов в 11-ата минута, като посрещна една отбита топка на линията на наказателното поле и с неспасяем удар опъна мрежата на “Янтра” за 1:0. Три минути по-късно Светослав Козарев бе изведен отляво и не сгреши за 2:0.
В следващите минути футболистите на “Етър” направиха множество пропуски, но в 26-ата минута  грешка в защитата на гостите позволи на Христо Анев да отбележи третия гол в мача. Минута след подновяване на играта, една хубава триходова комбинация между Стоил Стефанов, Христо Анев и Филип Георгиев завърши с гол на последния за 4:0.
Треньорът Марин Стефанов, който започна срещата с тотално прекроен състав, през втората част пусна в игра всички налични футболисти.  Две минути след подновяването на играта Кольо Станев се разписа отблизо за 5:0. В 43-ата минута отново той отбеляза за 6:0, след пас на Алекс Паунчев. Последният в 49-ата минута се пребори за една топка в половината на “Янтра” и резултатът стана 7:0 за “Етър”. В 53-ата минута при една контраатака Алекс Паунчев пробяга през цялата половина на гостите и отбеляза за 8:0. Три минути по-късно защитник на “Янтра” си отбеляза автогол и резултатът набъбна до 9:0. Със силен удар от 25 метра в головата серия се включи и Димитър Динев в 60-та минута за 10:0.
В 62-ата минута при единствената опасност пред етърската врата, след пряк свободен удар гредата бе верен помощник на вратаря на “Етър”. В 65-ата минута обаче нищо не можа да спре Бранислав Ботев да се разпише за 11:0 с удар от около точката за изпълнение на дузпа. Края сложи Кольо Станев със своя хеттрик в мача и “болярите” спечелиха с 12:0.
“Етър”: Георги Недков (Константин Илиев), Елхан Али, Алекс Паунчев, Ерай Алков (Веселин Савов), Ростислав Узунов, Александър Божуранов (Димитър Динев), Кристиян Радойчев, Христо Анев (Мартин Пашов), Филип Георгиев (Кольо Станев), Стоил Стефанов, Светослав Козарев (Бранислав Ботев).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново