“Етър” излиза с новите екипи на WInBet срещу “Верея” днес

Публикувано на пн, 20 Ное. 2017
144 четения

“Етър” ще сефтоса новите си екипи в днешното важно гостуване на “Верея” в Стара Загора. Великотърновци гостуват на “Трейс арена” от 17:30 ч. в последен мач от кръга на Първа лига. За двубоя “болярите” ще излязат с бели екипи с надпис WInBet на гърба на фланелките. В събота вечерта в клуба пристигнаха трите екипа, осигурени по договора с новия спонсор. Букмейкърската фирма осигурява два комплекта виолетови и един комплект бели фланелки.
Мачът е изключително важен за етърци, които трябва да затвърдят домакинската си победа над “Витоша” (Бистрица) с успех и в днешното си гостуване, за да могат да се придвижат към средата на класирането.
Единственият отсъстващ е трайно контузеният централен защитник Венцислав Василев. “Всички останали са на линия, здрави са, амбицирани и това е чудесно. Очаквам победа, но излизаме срещу един добър отбор. “Верея” неслучайно е преди нас в подреждането. Надявам се да играем достойно и да се поздравим с трите точки”, коментира старши треньорът Станислав Генчев. Освен контузения Василев извън групата за мача останаха Тодор Колев, Джихат Кямил и Цветомир Тодоров. Главен съдия на двубоя е Георги Кабаков от Пловдив.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново