“Етър” и “Болярчета” започнаха участие в “Несебър къп”

Публикувано на пт, 26 авг. 2016
211 четения

Великотърновските отбори “Етър” и “Болярчета” за поредна година ще участват на футболния турнир “Несебър къп”. При родените през 2003 г. участват пет отбора, като “Етър” ще срещне “Септември” (София), “Бригада” (Димитровград), “Сините камъни” и “Хасково”. “Виолетови надежди” ще има и при набор 2004 г., където стартират в група 2 с “Несебър”, “Миньор” (Перник), “Розова долина” и “Спартак” (Плевен). Родените през 2005 г. ще се срещат “всеки срещу всеки” в една група. В нея етърци имат за съперници “София спорт”, “Черноморец” (Бургас), “Миньор” (Перник), “Розова долина” и “Сините камъни”.
Велико Търново е представено от “Етър” и “Болярчета” при наборите 2006, 2007 и 2008-2009 г. Родените 2006 г. етърчета и болярчета ще мерят сили с връстниците си от “Несебър”, “София спорт”, “Сините камъни”, “Миньор”, “Септември” и “Бургас спорт”.
Набор 2007 г. на “Болярчета” е в първа група със “Звездичка 2” (Бургас), “Металик” (Сопот) и “Сините камъни”, а на “Етър” във втора група със “Звездичка 1”, “Берое” и “София спорт”.
При най-малките съперници на “Етър” и “Болярчета 1 и 2” ще бъдат “Несебър”, “Звездичка” и “София спорт”.
При родените през 1998-999 г. юноши областта е представена от “Изгрев” (Царевец) и “Янтра” (П. Тръмбеш), които са в една предварителна група, заедно с домакините и “Марек” (Дупница). “Янтра” (П. Тръмбеш) се представя с отбор и при набор 2001 г., където стартира в група с “Несебър”, “Места” (Хаджидимово) и “Чардафон” (Габрово).
Мачовете са от днес до 29 август, когато ще бъде закрит турнирът.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново