“Етър” (2003) с важен успех – 5:3 в Павликени

Публикувано на чт, 20 апр. 2017
246 четения

Важна победа постигнаха футболистите на “Етър”, набор 2003 година, при гостуването си на “Павликени”. В отложен мач от 13-ия кръг възпитаниците на треньора Николай Катъров се наложиха като гости с 5:3.
Домакините първи поведоха с 1:0, но “виолетовите” нанизаха три поредни гола за обрат до 3:1. “Павликенчани” изравниха резултата до 3:3, но щурмът в края доведе до нови два гола и логична победа с 5:3. С 4 попадения се отличи Стилиян Добрев, а едно добави Ростислав Бурмов.
“Много добре играха момчетата, доволен съм от показаното. Бих отличил всички състезатели”, коментира треньорът Николай Катъров.
Етърци са на третото място в групата, но битката е оспорвана – те изостават само на 2 т. от “Янтра” (П. Тръмбеш) и на 1 т. от “Локомотив” (ГО). По програма на 22 април “виолетовите” приемат състава на “Трявна”. Важното им гостуване на лидера в Полски Тръмбеш е на 20 май.
Юношите, набор 2002 г., водени от треньора Марин Стефанов, приемат днес от 16:00 ч. аутсайдера в елитната U15 група “Янтра” (Габрово), който е последен само с 1 точка от 11 мача.
“Виолетовите” водят оспорвана борба за първото място, въпреки че напред в битката за шампионската титла на България продължават първите три отбора. В момента врачани и етърци са с равни точки на върха – по 23 т., “Литекс” е трети с 21 т., а “Монтана” и “Локо” (ГО) имат по 19 т. Последният изигран кръг запази статуквото на върха, след като играчите на Марин Стефанов завършиха наравно 1:1 като гости на “Локомотив” (ГО), а “Ботев” (Враца) стори същото – 0:0 като гост на “Литекс”.
Старшата възраст гостува вчера в Плевен на местния “Спартак”. На Футбол 7 и Футбол 9 двата отбора на “Етър”, които са лидери в класирането, в неделя гостуват на “Янтра-2013” в Габрово, а двата тима на “Алекс ОК” приемат в събота от 10 и 11 ч. градския съперник “Болярчета”.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново