“Етър-Стил” с две отборни купи на държавно в Пловдив

Публикувано на вт, 20 мар. 2018
326 четения

С две втори отборни купи се завърнаха гимнастиците от СК “Етър-Стил” от проведеното в Пловдив държавното първенство по спортна гимнастика (първи етап – зона). “Етър-Стил” участва с два отбора в мъжко направление в 2 възрастови групи. В най-малката възраст – момчета младша възраст, Спас Ненов, Борис Гогов, Иван Козлев, Георги Костов, Преслав Желязков, Андрей Памуков и Александър Александров се класираха на второ място след домакините. В индивидуалната надпревара най-добре представилият се гимнастик от клуба Александър Александров е на второ място в многобоя.
При по-големите юноши младша възраст “Етър-Стил” в състав Марин Кисьов, Кристиан Дуков, Цветелин Цончев, Калоян Христов и Денис Сабит се класираха на второ място в отборно. В индивидуалната надпревара в многобоя на почетната стълбичка се качиха Марин Кисьов и Кристиан Дуков с второ място в многобоя. Седми остана Калоян Христов и осми – Денис Сабит. Всички отбори на “Етър-Стил” успяха да преодолеят квалификацията и да съберат необходимите точки за участие в предстоящото държавното първенство – финали, през юни в София.
“Предстои участие на гимнастичките от клуба в предстоящото държавно първи етап – зона, във Варна. Надяваме се и те да се представят достойно и да успеят да съберат необходимия сбор отборни и индивидуални оценки за участие в предстоящите държавни финали”, коментира треньорката Калояна Крумова.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново