Великотърновските бадминтонистки с бронзови медали от държавното отборно първенство

Публикувано на ср, 4 ян. 2017
536 четения

С бронзови медали от държавното отборно първенство по бадминтон за девойки до 17 години се завърнаха състезателите от Бадминтон скуош клуб “Велико Търново”. 12 отбора, разделени в три групи по четири тима, си оспорваха отличията в зала “Берое” в Стара Загора. Великотърновските бадминтонистки победиха в групата си връстничките си от Русе, Горна Оряховица и София и завършиха на първо място. В борбата за разпределение на медалите възпитаничките на инж. Димо Димов отстъпиха с 2:3 победи пред отборите на Стара Загора и “Университетски спортен клуб” (София) и трябваше да се задоволят с бронзовите отличия.
“Изключително съм доволен от класирането, защото преди три години бяхме последни, а сега сме сред най-добрите, дори имахме шанс за оше по-благороден медал. Всички момичета в тима ни – Камелия Тодорова, Антоанета Данаилова, Детелина Парушева и Габриела Петрова се представиха на високо ниво.
Шампиони станаха бадминтонистките от Стара Загора, които имат три националки в състава си”, сподели треньорът Димо Димов.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново