“Академик” спря победите на “Кариана”

Публикувано на вт, 18 окт. 2016
106 четения

Свищовският “Академик” спря серията от 7 поредни победи на “Кариана” (Ерден), която го бе извела на върха в Северозападната Трета лига. Оспорваният мач в Свищов завърши 0:0, което позволи на “Левски-2007” да застигне на първото място в класирането ерденчани. Куриозното е, че в предишното си домакинство “студентите” направиха също 0:0 на своя стадион и срещу “Левски-2007”.
Всъщност домакините могат само да съжаляват за пропуснатата победа. Особено изразено бе предимството им през първата част, когато на няколко пъти имаха възможности да открият, но вратарят на гостите Павел Станев така и не допусна топката в мрежата си. Стефан Гинчев отправи удар от фаул, две възможности имаше пред Лилян Маринов. Още повече закипя след почивката – удар на Стефан Трайков от фаул бе спасен, както и изстрели на Теодор Михайлов и Марин Пендов.
В последните минути “Кариана” понатисна и най-чистото положение за гостите пропиля Евгени Игнатов в 90-ата минута. Йордан Тодоров намери на дузпата Игнатов, но при удара му топката рикошира в тялото на играч на домакините и облиза напречната греда.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново