“Академик” падна във Видин с 1:0

Публикувано на вт, 30 сеп. 2014
135 четения

Свищовският “Академик” падна с 1:0 при гостуването си на “Бдин” във Видин. Единственият гол в срещата отбеляза Цветомир Тодоров в 32-ата минута. Защитник на гостите с плонж върна топката на вратаря, но тя мина между краката му и бе открадната от нападателя, който с мощен шут по диагонала я изпрати в мрежата.
“Бдин” пречупи гостите, въпреки че бе с човек по-малко. Още в 20-ата минута вратарят Валентин Георгиев получи червен картон, след като фаулира в пеналта противник. Главният съдия Росен Гановски, който се справи перфектно с мача, отсъди дузпа. В игра се появи резервият страж Виктор Виденов, който хвана удара на Десислав Русев от бялата точка.
Пет минути преди края на мача и “Академик” остана с 10 души. Заради втори жълт картон Калоян Каролев напусна терена. Реално гостите нямаха удар в очертанията на вратата, ако не се брои дузпата. Чрез Цветомир Тодоров и Александър Соколов видинчани пропиляха удобни положения. След пробив на Александър Кирилов през центъра шутът му мина над гредата. От пряк свободен удар пък Момчил Милчов стреля близо до сглобката.
В следващия кръг в петък “Академик” посреща у дома лидера “Спартак” (Плевен).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново