Цветан Петров наказа с хеттрик “студентите”

Публикувано на ср, 13 Сеп. 2017
49 четения

“Академик” (Свищов) загуби у дома от “Левски 2007” с 3:4 в поредния кръг от Трета лига – Северозапад.
В зрелищен мач подмладеният тим на “Академик” загуби от по-опитния състав на “Левски 2007” с 3:4. Много силен мач за гостите от Левски изигра централният им нападател Цветан Петров, който записа хеттрик, възползвайки се от дълги извеждащи подавания.
Още в 5-та минута Тодоров изненада неприятно домакините, а в 10-ата Петров бе точен за 0:2. Лилян Маринов върна едно попадение в 38-ата минута за 1:2. Междувременно Кристиян Иванов от чиста позиция би в гредата на бранената от “Левски 2007” врата.
С удар от движение Стефан Гинчев възстанови равенството в 55-ата минута. Тръгналите напред “студенти” обаче получиха нови два гола, дело на Петров в 71-ата и 76-ата минути и разликата отново набъбна, ставайки 2:4. Отново Гинчев даде надежди на тима си в 86-ата минута, в която намали на 3:4, но оставащото време не стигна за ново изравняване. “Отчитаме си нашите грешки, но не мога да подмина съдийството в срещата. За първия гол имаме претенции, че е от положение на засада, а при 2:2 не ни бе дадена чиста дузпа”, заяви треньорът на свищовлии Евгени Маринов.
Анатоли ПЕТРОВ

Пътни строежи - Велико Търново