Трета лига почва на 5 март

Публикувано на пт, 24 февр. 2017
193 четения

Първенството на Северозападната Трета лига се подновява на 5 март, съобщи секретарят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Игор Бакьов. Семинарът на футболните съдии и делегати, обслужващи шампионата, е в неделя във В. Търново. Програмата предвижда от 11:00 ч. покриване на физически нормативи на стадион “Ивайло”. При лошо време бягането ще е на закритата писта.
В 14:30 ч. семинарът на съдиите ще бъде открит официално от председателя на ЗС Бончо Генчев и от шефа на Съдийската комисия Петър Петров. Новостите и промените в правилата на играта ще бъдат представени от бившия международен асистент-съдия Николай Петров. След лекцията реферите ще положат теоретичен тест.
12:30 ч. на 26 февруари е началният час на семинара на делегатите на БФС. Те също като реферите ще слушат лекция и ще държат теоретичен тест, предвиден е и анализ на представянето на делегатите през есенния полусезон, който ще направи Светослав Стефанов – председател на СТК.
Днес от 11:00 ч. пък е редовната среща с ръководителите на клубовете, участници в първенството на Северозапад. Зоналният съвет на БФС вече е утвърдил и датите за началото на пролетния полусезон в другите групи. На 12 март стартират първенствата на Футбол 7 и Футбол 9. 18 март е началната дата на Областна група Север, на 23-и започва юношеската група U-15. Юношите младша възраст и децата са от 25.03. Старшата възраст започва на 29 март, а на 1 април – Елитната областна група – мъже. На 2 април се подновява и първенството на Областна група Юг.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново