Тежко гостуване на ЦСКА предстои за локомотивци

Публикувано на пт, 26 авг. 2016
209 четения

Тежко гостуване на ЦСКА-София предстои на “Локомотив” (ГО) в среща от 5-ия кръг на Първа лига. Мачът е в събота (27 август) от 21:15 ч. на ст. “Българска армия”.
“Всички на стадиона!” призова ръководството на фен клуб “Локомотив” преди важното гостуване на “железничарите”. Управата на фен клуба организира безплатен транспорт за срещата. Отпътуването е в събота 17 ч. от сградата на съда в Горна Оряховица.
“Въпреки лошия старт, в отбора няма напрежение – по-скоро обратното, всички сме пределно мотивирани и концентрирани преди двубоя с ЦСКА. Атмосферата на стадиона в събота ще е страхотна. В отбора има млади момчета, за които това е огромна възможност да израстнат. Всичко зависи от нас. Всеки мач излизаме за победа”, коментира опитният футболист Мартин Кавдански.
През седмицата пък ръководството на “Локомотив” гарантира подкрепата си към ст. треньора Ангел Червенков и екипа му. Специалистът повече от час разговаря с Управителния съвет на клуба. Това беше първото заседание на клубаната управа след Общото събрание и избора ѝ началото на август, съобщиха от пресслужбата на клуба.
“Доволни сме от работата на треньора и приличните игри на отбора от началото на сезона. Вярно е, че ни се искаше да имаме по-солиден точков актив, но си даваме сметка, че ще е необходимо време да се адаптираме в групата. Ние имаме дългосрочен план и неслучайно сме се спряли на доказан специалист, какъвто безспорно е Ангел Червенков”, коментира след заседанието председателят на УС Даниел Костадинов.
Старши треньорът Ангел Червенков също апелира за малко повече търпение от страна на ръководство и фенове. “На всички ни се искаше да имаме по-сериозен актив и вече да сме се поздравили с победа. За кратък период от време сформирахме приличен отбор, но ще ни е необходимо време да постигнем желания синхрон. Има какво още да се желае като отборен дух на терена. Неслучайно повтарям на момчетата,че ще трябва да се пролее и кръв, за да се поздравим с успех”, сподели треньорът.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново