Чака ни един от най-трудните мачове, заяви Сашо Ангелов

Публикувано на пт, 27 февр. 2015
245 четения

“Локомотив” (ГО) подновява битките в шампионата на “Б” група, като в събота от 14 ч. гостува на петия в класирането “Пирин” (Разлог). Мачът е в Банско, а горнооряховци са наясно колко трудно гостуване им предстои.
“Локо” гони първо-второ място и влизане в елита, но напролет има тежки гостувания на “Пирин” (Разлог), “Банско” и “Пирин” (Бл). “Съперникът ни няма загуба на собствен терен, мотивацията им ще бъде на високо ниво, ще показват своя македонски дух. Определено ни очаква един от трудните мачове. Едиственото ни предимство е, че вече направихме едно официално гостуване на сериозен тим за купата, докато “Пирин” едва сега ще стартира полусезона. Агресията им ще бъде ясно изявена, но и “Локомотив” израстна в тази насока, така че и ние ще сме агресивни”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов.
“Излизаме 11 срещу 11 и който успее, той ще победи. Единственото, което искам от момчетата, е да наложат същото темпо като във Варна”, добави наставникът.
Ангелов категорично отказа да мисли за реванша за купата. “Не ме интересува срещата с “Черно море”, а тази в Разлог. Всеки мач е финал за нас и излизаме да побеждаваме, независимо срещу кого. Ако успеем да побеждаваме всеки път, нещата ще са добре. Мисля, че можем, но да не забравяме, че трябват много здрава психика и издръжливост”, добави Сашо Ангелов.
Мача пропускат контузеният халф Йордан Апостолов и наказаният голмайстор Янаки Смирнов. Треньорът заяви, че има достатъчно алтернативи в атака, за да замести младия голаджия.
Горнооряховци тръгват за Разлог в петък. Главен съдия е Николай Йорданов с помощници Владимир Велев и Красимир Миланов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново