СУ “Владимир Комаров” и СПГИ са победители във волейболен турнир

Публикувано на чт, 22 Дек. 2016
495 четения

Отборите СУ “Владимир Комаров” и на Старопрестолна професионална гимназия по икономика спечелиха коледен волейболен турнир във В. Търново. Надпреварата бе организирана от ВК “Царевец-1919” и СПГИ. При девойките СПГИ победи СУ “Вл. Комаров” и ПЕГ “Проф д-р А. Златаров” с по 2:1 гейма и зае първо място. Девойките на СУ “Вл. Комаров” победиха ПЕГ “Проф д-р А. Златаров” с 2:1 в срещата за второто място. Далеч по оспорвана бе надпреварата при юношите.
Състезателите от гимназията по икономика надиграха СУ “Вл. Комаров” с 2:1, но отстъпиха пред ПЕГ с 0:2. В третата среща СУ “Вл. Комаров” победи ПЕГ с 2:0 и при така създалата се въртележка се класира на първо място. Индивидуалните награди получиха: за най-полезен състезател – Михаил Михайлов и Теодора Стоянова от ПЕГ, за най-добър нападател Николай Добрев от СУ “Вл. Комаров” и Диана Димитрова от СПГИ и най-добър разпределител Борислав Петков от СУ “Вл. Комаров” и Александър Йорданов от СПГИ.
Грамотите бяха осигурени от СПГ по икономика, а всички състезатели получиха торбички с лакомства, осигурени от президента на ВК “Царевец-1919” Диана Иванова.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново