Стартира футболният турнир “Трифон Иванов” в Павликени

Публикувано на пт, 24 Ное. 2017
199 четения

Стартираха мачовете от турнира по футбол в зала в Павликени, който за първи път ще носи името “Трифон Иванов”. Надпреварата се организира от Община Павликени, а първият начален удар бе даден от кмета инж. Емануил Манолов. Мачовете започнаха тази седмица, а финалът е на 19 декември.
16 отбора се включиха в турнира, разделени на 4 групи. В първата са “Дестима”, СУ “Бачо Киро”, “Унипак” и “Билдинг къмпани”, във втора – “Елит”, “Барса”, “Червен динамит” и “Браво”, в трета – “Абсолют+”, “Полипласт”, “Медиана” и “Лесичери”, а в четвърта – “Плей фор фън”, “Марк Крафт”, ПГАТ “Цанко Церковски” и “Легендите”. В един отбор в игра се допускат едновременно не повече от трима състезатели, картотекирани и участващи в аматьорски футболни клубове.
От понеделник до сряда се проведоха шест мача: “Дестима” – “Билдинг къмпани” 3:3, СУ “Бачо Киро” – “Унипак” 5:9, “Елит” – “Браво” 9:4, “Барса” – “Червен динамит” 2:16, “Плей фор фън” – “Легендите” 0:12 и “Марк Крафт” – ПГАТ “Ц. Церковски” 0:4.
Класираните на първите две места в групите се класират на четвъртфиналите, насрочени за 12 и 13 декември. Полуфиналите са на 15-и, мачовете за 3-4 и 1-2 място на 19-и. Победителят ще бъде премиран с 300 лева, вторият в класирането с 200, третият със 150 лв. Предвидени са индивидуални награди и грамоти. Срещите са от две полувремена по 20 минути.

Анатоли Петров

loading...
Пътни строежи - Велико Търново