Станислав Генчев: “Ние бяхме отборът, който искаше победата”

Публикувано на вт, 22 авг. 2017
86 четения

“Първо искам да благодаря на футболистите за начина, по който изиграха мача – от първата до последната минута дадоха всичко от себе си. Неслучайно вкарахме втория гол, защото искахме да победим и не се задоволявахме с ремито. Щеше да е много незаслужено, ако не бяхме спечелили трите точки. Владеехме инициативата през по-голямата част от мача, създадохме ситуации за гол.
Добре започнахме, но получихме глупав гол от статично положение, върху което трябва да работим. Като цяло обаче не допуснахме противникът да създаде голова ситуация, отборът ни играе добре в защита. В същото време атакуваме добре. Добър мач за нашия отбор.
Щом Загорчич казва, че сме ги изненадали, значи е така. Ние се постарахме да ги разучим добре, голяма част от поставените указания се изпълняваха. С всеки един ден ставаме по-добри, защото имаме десет нови играчи, които трябва да свикнат с начина си на игра. Дано контузените се завърнат по-скоро. Всеки един ден е от полза за мен като треньор и ми дава самочувствие, опитът е важно нещо, щастлив съм, че мога да работя с треньор като Иван Вутов, който много ми помага и за мен е от голяма полза.
Срещу “Ботев” също излизаме за победа, още повече че играем на нашия стадион “Ивайло”, който е непревземаема крепост. Подкрепата на нашата публика я видяхте и днес, при гостуване надвика публиката на “Славия”. Очаквам стадионът да е пълен и публиката да ни подкрепя, “Ботев” определено е един от най-добрите отбори в България. Ще се надиграваме с тях и ще направим всичко възможно да спечелим трета поредна победа.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново