Спортен клуб “V-dance” отбеляза с концерт 5 години от създаването си

Публикувано на пт, 3 апр. 2015
376 четения

В концерта участваха както възпитаниците на спортния педагог Валентина Караиванова от всички възрастови групи, така и техни приятели, певци и артисти.

С голям концерт отбеляза 5 години от създаването си великотърновският клуб по съвременно танцово изкуство и спорт “V-dance”. Богата артистична програма от танци, песни, илюзии и много забавни моменти беше представена на сцената на ОДК в старата столица.
Изявиха се както възпитаниците на спортния педагог Валентина Караиванова от всички възрастови групи, така и техни приятели, певци и артисти, участващи с поздрави по случай празника на клуба.
Мероприятието стана реалност благодарение на помощта на пет фирми, които с радост откликнаха и бяха съпричастни към организираното празнично тържество. Сцената събра повече от 45 момчета и момичета от Велико Търново, които направиха събитието неповторимо, празника – незабравим, и усмивките на зрителите и гостите – широки.
“Изкачвайки се по стълбичката на успеха, ние събираме знания, упоритост, настроение, усмивки, много награди и градим стабилни основи за едно по-добро спортно-танцувално бъдеще за децата на гр. Велико Търново”, заяви Валентина Караиванова.
Ако искате детето ви да расте здраво, дисциплинирано, спортуващо и да има възможността да се изявява на сцена, доведете го в тренировъчната ни зала и станете част от нашето голямо семейство, призоваха от спортен клуб “V-dance”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново