С лекоатлетическа обиколка отбелязаха 20-ата годишнина на “Локомотив-55”

Публикувано на чт, 24 окт. 2013
127 четения

Близо 100 момчета и момичета от община Горна Оряховица се включиха в традиционния крос “Златна есен”, проведен във вторник. Спортният празник бе организиран от СКЛА “Локомотив 55”, Общинско предприятие “Младежки дейности, спортни имоти и прояви” и магазини ARR и бе в чест на 20-ата годишнина на лекоатлетическия клуб. Традиционният крос този път беше модернизиран в обиколка на площада. На старт застанаха деца от 3 до 8 клас от ОУ “Иван Вазов”, ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, СОУ “Георги Измирлиев” и СОУ “Вичо Грънчаров”, доведени от своите преподаватели по физическо възпитание.
“Целта на тази инициатива е да събудим интерес у децата да спортуват и по-специално да ги запалим по леката атлетика”, сподели треньорката от СКЛА “Локомотив 55” Яница Илиева.
Всички деца, които се включиха в спортния празник, получиха грамоти за участие и ученическа програма от ARR. За класиралите се на първите шест места в отделните групи имаше и специална диплома, а първите трима се окичиха с медали и имаха честта да се качат на стълбичката на победителите. Първенците получиха и подарък от Fullmax.
От Общинско предприятие “Младежки дейности, спортни имоти и прояви” и СКЛА “Локомотив 55” изразиха благодарност и към учителите, довели децата на спортния празник, и им връчиха специални грамоти.
Г. КРЪСТЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново