Предстои второто издание на турнира в памет на Трифон Иванов

Публикувано на пт, 21 юли 2017
178 четения

Второто издание на детския футболен турнир “Трифон Иванов” ще се проведе на 26 и 27 юли на стадион “Ивайло”. Съорганизатори са Община В. Търново, Зоналният съвет на БФС и ОП “Спортни имоти и прояви”. Шест отбора на Футбол 9 (осем полеви играчи и вратар) ще определят носителите на отличията. Тимовете, съставени от деца, родени след 1 януари 2006 г., са разделени в две групи, а мачовете ще са във формат две полувремена по 30 минути.
В Група “А” са “Етър”, “Черноморец” (Бургас) и ЦСКА, а в Група “Б” – “Локомотив” (ГО), “Левски” (Сф) и “Берое”.
Откриването на надпреварата е на 26 юли от 9 ч., след което започват първите мачове “Черноморец” – ЦСКА “Левски” – “Берое”. В групите са още двубоите: “Етър” – “Черноморец”, “Локомотив” – “Левски”, ЦСКА – “Етър” и “Берое” – “Локо” (ГО). Срещите за разпределяне на 1-4 място са на рождената дата на легендарния бранител – 27 юли.
Първото издание бе спечелено от “Лудогорец”, който на финала се наложи с 2:0 над “Ботев” (Пд) след изпълнение на дузпи, тъй като редовното време завърши 2:2. В мача за третото място “Локомотив” (ГО) победи с 2:1 “Нефтохимик” (Бургас), а за петото “Етър” надигра със 7:1 ЦСКА.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново