Отложиха “Павликени” – “Етър” и още два мача

Публикувано на пн, 27 окт. 2014
184 четения

Мачът между отборите на ОФК “Павликени” и “Етър”, който по програма трябваше да се играе вчера, бе отложен заради обилния снеговалеж. Двубоят трябваше да се проведе в с. Лесичери заради ремонта на стадион “Ганчо Панов” в Павликени, но снегът не позволи теренът да бъде подготвен, съобщиха от Зоналния съвет на БФС.
Отложени бяха и още два мача от 11-ия кръг на Северозападната “В” група: “Янтра” (Габрово) – “Ком” (Берковица) и “Видима-Раковски” – “Академик” заради бедственото положение в Габрово и Севлиево. Снежната покривка там надхвърляше 40 см.
Още в събота бяха отложени всички мачове от областните групи във Великотърновска област.
Така за вчера останаха да се играят само срещите “Бдин” – “Ботев” (Козлодуй), “Спартак” (Пл) – “Ситомир”, “Ювентус” – “Партизан” и “Ботев” (Луковит) – “Левски-2007”. “Там, където времето и условията позволяват, мачовете ще се проведат. Там, където не е възможно, също ще бъдат отложени”, съобщи преди кръга секретарят на ЗС на БФС Игор Бакьов.
Дата за отложените срещи още не е определена, тя зависи отново от атмосферните условия, като е възможно мачовете да са още в средата на тази седмица.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново