Обявиха Кирил Борисов – Широ за най-добър играч в Сухиндол

Публикувано на вт, 10 мар. 2015
375 четения

Кирил Борисов е победител в анкетата за най-добър играч на “Лозен” (Сухиндол) за есенния полусезон. В нея гласуваха повече от 170 души, съобщи Фейзи Ашиков. Кирил Борисов – Широ събра 11.50 % от вота, голмайсторът Радослав Отчев е с 10.54 %, третият Орлин Кертов с  9.99 %. Гласове получиха още вратарят Ивелин Бонев, Стилян Колев, Петър Лятуу, Любо Витанов, Павлин Калчев, Стефан Николов, Ивайло Николов и т.н. или общо 19 футболисти.
Кирил Борисов става първият играч, който не е от Сухиндол, но печели приза. Досега победители в анкетата са били Орлин Кертов и Радослав Отчев по два пъти и веднъж Калоян Чолаков – все футболисти от град Сухиндол.
Преди предстоящия мач между “Лозен” (Сухиндол) и “Ботев” (Дебелец) победителят ще бъде награден от кмета на Община Сухиндол инж. Пламен Чернев и президента на клуба Костадин Иванов. В сряда старши треньорът Петко Цанев изведе 17 играчи на първа тренировка.  На проби са няколко юноши на “Етър”, както и част от освободените от ОФК “Павликени” играчи.
Сухиндолци предвиждат две или три контроли преди началото на пролетния полусезон на елитната областна група, който е на 22 март.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново