Мачът на “Етър” със “Спартак” пропадна, плевенчани се отказаха

Публикувано на пн, 18 юли 2016
158 четения

Планираната за събота контрола на “Етър” срещу “Спартак” (Пл) пропадна. Мачът трябваше да се играе на 16 юли на стадион “Ивайло”.
Ден по-рано плевенчани се обадили, че няма да се явят за мача, като се оправдали с липса на достатъчно футболисти и различни други причини. По наша информация само трима футболисти са аут заради контузии. Става въпрос за младия защитник Теодор Коларов, нападателите Стефан Христов – доскорошен играч на етърци, и Преслав Антонов. Два дни по-рано “Спартак”, който още не знае в коя група ще играе, бе разбит с 5:0 от дублиращия отбор на ЦСКА в Ловеч.
“Направихме всичко възможно да намерим нов съперник за събота, имаше няколко варианта, но така и не се получи. Всички отбори отдавна са си планирали подготовката”, поясни спортно-техническият директор на “Етър” Стефан Атанасов.
Същия ден приключи вторият лагер на “виолетовите” в Дряново и футболистите бяха разпуснати за кратка почивка.
Така до края на подготвителния период на “виолетовите” остават още два мача. На 20 юли те гостуват в Разград на “Лудогорец-2”, а на 30 юли приемат свищовския “Академик” от 18:00 ч. на стадион “Ивайло”, като преди това е и официалното представяне на отбора за новия сезон.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново