Мартин Дойчев подаде оставка

Публикувано на ср, 4 Ное. 2015
793 четения

Киряков ще води “Етър” до края на есента

Старши треньорът Мартин Дойчев подаде оставка и тя бе приета от ръководството на “Етър”, съобщиха от великотърновския клуб. След загубата на “виолетовите” в Свищов от местния “Академик”, която изпрати тима на третото място в класирането на Северозападната “В” група, наставникът на етърци е депозирал молбата си за напускане на поста. Мартин Дойчев смята, че това е негово морално задължение след двете загуби от “Ботев” (Враца) и “Академик” и равенството преди това с “Партизан”, сериозно повлияли на шансовете на “болярите” за първото място в групата.
Президентът на клуба Александър Нанков вчера е приел депозираната оставка. “Разделяме се с Мартин Дойчев по взаимно съгласие и му пожелаваме успех по-нататък в треньорската му кариера”, обявиха от “Етър”.
До края на есенния полусезон “виолетовите” ще бъдат водени от досегашния помощник на Дойчев и легенда на великотърновския футбол Илиян Киряков. Той ще бъде начело на етърци в неделното домакинство с “Павликени” и гостуването на “Ботев” (Луковит) на 15 ноември.
Ден по-рано президентът на клуба Александър Нанков също обяви, че обмисля оттеглянето си от поста. Той призова за нов модел на работа в клуба, нова организация и нови хора, които са искрено отдадени на идеята и не търсят дивиденти. Инициативата е в Община В. Търново, очевидно трябва да се вземе някакво решение за бъдещето на “Етър”, защото работата на парче по никакъв начин не допринася за имиджа на В. Търново, заяви Александър Нанков.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново