Каратеките на “Калоян” с 12 златни медала от международен турнир в Букурещ

Публикувано на чт, 19 Ное. 2015
718 четения

Отлично се представиха състезателите на КК “Калоян” на международен турнир по карате в Букурещ. В състезанието взеха участие над 400 каратеки от 28 клуба от Румъния, България и Македония. КК “Калоян” се представи с 12 състезатели, които завоюваха  12 златни, 5 сребърни и 7 бронзови медала.
Деян Бачев завоюва три златни медала на ката, състезателни игри и макивара в група 6-7 г. В същата възраст Виктор Георгиев е победител на състезателни игри, взе сребро на макивара и бронзови медали на нонстоп кумите и ката. При момчета до 6 г. Милен Робов е втори на макивара и трети на ката. Във възрастта 8-9 г. Рая Рускова спечели златни медали на ката, нонстоп кумите и WKF кумите в кат. 35 кг. С две златни отличия е Моника Русева на нонстоп кумите и WKF кумите в кат. 25 кг.
Пълен комплект медали завоюва Кристиан Велков при момчета 8-9 г. Той взе злато на нонстоп кумите, сребро на ката и бронз на WKF кумите в кат. 35 кг. Суперигра показа Ивайло Димитров на ката при момчета 12-13 г. В най-многобройната група, където имаше 34 състезатели, Иво спечели 5 победи от 6 мача и заслужи бронзов медал. Във възрастта юноши 16-17 г. Пламен Кинов е първи на кумите в кат.-52 кг и втори на ката. Ивелина Вълова се окичи със злато на ката и е втора на кумите в кат.-53 кг. При жените в опън категория Кристина Станева е трета на кумите, Елена Димитрова е трета на шобу ипон кумите.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново