Калоян Чакъров: “Обстановката в Берковица бе ненормална”

Публикувано на вт, 26 авг. 2014
298 четения

От “Етър” скочиха срещу обстановката и организацията на стадиона и съдийството по време на мача с “Ком”, завършил 2:2.
“Отчитам, че загубихме 2 точки, защото нашата цел винаги е била победа. От друга страна, съм доволен от поведението на играчите – от мъжеството и характера им в една ненормална обстановка. Публиката на домакините влиза на пистата, на терена, мачът бе прекъснат за 5 минути. Аз бях обстрелван с бутилки…
В края не бе дадено продължение, което да компенсира прекъсването на двубоя. Отмениха ни два гола. Пропуснахме още положения, с които трябваше да узаконим превъзходството си.
Съдиите нямаха еднакъв критерий при нарушенията, трима наши футболисти са с контузии. Първо бе контузен Мартин Николов, после Цветан Петров и Иван Петков получиха удари в лицето. А Нико Петров бе отстранен за два жълти картона за игра рамо в рамо.
При 1:0 за нас в края на първото полувреме ни спряха чиста голова атака – при контра Николаев бе изведен от Калоян Ангелов сам срещу вратаря, като се намираше на 2 метра зад централната линия, но тъчреферът маркира засада?!”, разказа старши треньорът Калоян Чакъров.
Хора, присъствали на мача, заявиха, че е имало и опит за удар с глава по рефера от играч на домакините, непрекъснато присъствие на зрители по пистата и нахлуване на терена след изравнителния гол на “Етър”. Тъй като операторът на етърци е снимал всички ексцесии, стигнало се е дотам, че са му отнели камерата…
“Етър” ще подготви видео от скандалните моменти в мача и ще го разпространи до медиите, за да подкрепи оплакванията си.
“Срещу нас се действа и ще се действа с позволени и непозволени средства, защото ние сме “Етър”. Горд съм от футболистите си, продължаваме по своя път”, добави Калоян Чакъров.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново