Ивайло Йорданов: “Исках да се махна от “Локо”, но размислих”

Публикувано на вт, 12 Дек. 2017
368 четения

Спортният директор на “Локо” (ГО) Ивайло Йорданов говори за наскоро завършилия полусезон във Втора лига. Той призна, че е обмислял да се оттегли, но е размислил.
“След отпадането на “Локомотив” от елита бях решил да се оттегля от клуба, но след разговор с Александър Димитров решихме да останем в Горна Оряховица. Напуснаха ни всички футболисти от стария отбор и започнахме да правим нов от “кота нула” с ограничен финансов ресурс и съобразявайки се с това селекцията вървеше доста трудно. За мен няма нищо лесно, но аз не се плаша от трудностите. Трябва да кажа, че от Горна Оряховица съм тръгнал за големия футбол и точно това предизвикателство да започнеш от начало ме накара да остана и да помогна.
Завършихме есенния полусезон на 6-о място с актив от 25 точки. С това, което разполагаме на този етап, не бива да се тръшкаме и продължаваме напред. Въпреки многото трудности създадохме приличен отбор. Какво ни очаква през новата година? Ами да сме всички живи и здрави, събираме се на 15 януари. Работим по селекцията и ще се подсилим с нужните ни футболисти, но за нея последната дума е на треньора. Пожелавам си “Локомотив” да се класира на мястото, което му прилича и полага”, завърши легендата Ивайло Йорданов.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново