Феновете на “Арсенал” се събират на национална среща във В. Търново

Публикувано на ср, 2 мар. 2016
462 четения

Национална сбирка във В. Търново прави “Арсенал България” от петък до неделя, съобщиха организаторите. Фен клубът на “артилеристите” в старата столица наброява близо 50 човека, като по-широкото ядро от неангажирани с редовен членски внос привърженици във В. Търново надхвърля 250 души. Повече от 40 човека от страната пък са потвърдили до момента участието си в сбирката.
Основните прояви са в събота, като феновете заедно ще изгледат голямото дерби на Висшата лига “Арсенал” – “Тотнъм”, което до голяма степен ще реши борбата за титлата в Англия. По традиция привържениците на “артилеристите” се събират да гледат мачовете в кафето на “Ливърпул” във В. Търново.
Хората от “Арсенал България” ще присъстват и на контролата между детските отбори, набор 2007 г., на “Болярчета” и “Локомотив” (ГО). Кратка лекция ще чуят децата за историята на великия лондонски клуб, ще има такава и за футболните правила, а феновете ще зарадват малчуганите и с подаръци.
Организаторите са поканили за среща единственият българин, вкарвал гол на “Арсенал” – Бончо Генчев, който се разписа във вратата на Дейвид Сиймън и асистира за другото попадение на своя тим “Ипсуич” навремето.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново