Етърци приемат “Ботев” (Козлодуй), Тодор Колев излиза в първи мач

Публикувано на ср, 17 сеп. 2014
213 четения

Опитният Тодор Колев отново облича виолетовия екип.

“Етър” приема днес “Ботев” (Козлодуй) в отложен мач от петия кръг на Северозападната “В” група. Мачът е от 17:00 ч. на стадион “Ангел Кънчев” в Трявна.
Срещата бе отложена заради натравяне на козлодуйци с пържоли, като Зоналният съвет на БФС във Велико Търново удовлетвори молбата на тима от крайдунавския град. Шестима играчи на “Ботев” били настанени в болница с хранително натравяне, след като се оплакали от неразположение и започнали да повръщат след почерпка с пилешки пържоли в неделя след нулевото равенство с “Павликени”.
Рефер на днешния мач е Мирослав Михайлов от Плевен с помощници Венцислав Банчев и Георги Георгиев. Четвърти съдия е Асен Крумов, а делегат – Александър Димитров, всичките от Плевен.
Дебют за “виолетовите” се очаква да направи нападателят Тодор Колев, който бе картотекиран преди броени дни. Очакванията са опитният голмайстор сериозно да оживи атаката, която е вкарала едва 4 гола от началото на сезона. Само два отбора в групата имат по-малко вкарани голове от “виолетовите”… Срещата пропуска контузеният централен защитник Борислав Джарнавлиев.
Междувременно основният претендент за първото място “Спартак” (Плевен) натрупа 5 поредни победи с обща голова разлика 20:1. Така етърци при победа днес ще запазят изоставането си от 4 точки. На възпитаниците на треньора Калоян Чакъров предстоят две поредни домакинства, като в неделя пък приемат отново в Трявна състава на “Партизан” (Червен бряг), който до този момент не се представя много убедително в първенството.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново