До края на ноември се кандидатства за проекти по “Спорт за децата в свободното време”

Публикувано на чт, 5 Ное. 2015
390 четения

30 ноември е крайният срок за клубовете за кандидатстване по програмата на спортното министерство “Спорт за децата в свободното време”, съобщи Зоя Стефанова – експерт на Министерството на младежта и спорта за област Велико Търново.
В края на октомври министърът на младежта и спорта Красен Кралев е подписал заповедта, с която утвърждава новата програма “Спорт за децата в свободното време” за следващата 2016 година. Тя вече е предоставена на вниманието на спортните клубове, желаещи да кандидатстват с проекти по програмата за организиране и провеждане на спортни занимания на деца през 2016 г.
От спортното министерство информираха, че има промяна в програмата и в образците на документи за кандидатстване и отчитане.
Крайният срок за кандидатстване с проекти по нея е 17:30 ч. на 30 ноември т.г. За дата на подаване се счита датата на входящия номер на проекта, получен при постъпването му в деловодството на ММС, независимо от начина на подаване – директно в деловодство, чрез куриер или по пощата.
Образците на документи за кандидатстване и отчитане са публикувани на интернет страницата на Министерството на младежта и спорта, секция “Програми”, програма “Спорт за децата в свободното време” 2016 г.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново