Дебелчани и сухиндолци биха в контроли

Публикувано на ср, 2 сеп. 2015
211 четения

“Ботев” (Дебелец) и “Лозен” (Сухиндол) спечелиха в контроли съответно срещу “Янтра” (П. Тръмбеш) и “Удар” (Бяла черква). Дебелчани се наложиха като гости с 4:3, като хеттрик вкара Генчо Генчев. До почивката той и Венцислав Василев дадоха аванс от два гола на ботевци. В същото време домакините също атакуваха добре, но пропускаха възможностите си. Втората част отново тръгна добре за дебелчани, които чрез Генчо Генчев от пряк свободен удар стигнаха до трето попадение в своя полза в 58-та минута. Тихомир Антонов върна надеждите на тръмбешчани с попадение от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Калоян Илиев.
Интригата се върна на терена в 78-ата минута, когато Илиев центрира и Пламен Костадинов с глава намали на 2:3. Четири минути след подновяването на играта от центъра гостите организираха хубава атака и Генчо Генчев отново увеличи разликата в резултата на два гола – 2:4. Три минути преди последния съдийски сигнал Тихомир Антонов оформи окончателното 3:4.
В Сухиндол интрига нямаше, защото домакините от “Лозен” биха със 7:1. Още във 2-ата Ивайло Стефанов изведе домакините напред, а Иван Тончев покачи на 2:0.  Гостите от Бяла черква получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка в наказателното поле и Георги Вълчев не сбърка за 2:1. Почти веднага след това обаче Иван Тончев с глава вкара за 3:1.
В края на полувремето Тончев реализира своя хеттрик след страхотно центриране на Ивайло Николов – Муната. В 65-ата минута, двойно подаване между юношата Станислав Джамбов и Билянт Чавдарлиев бе завършено от втория с точен удар за 5:1.
180 секунди по-късно Джамбов отново се включи отлично в атаката и асистира на Иван Иванов за 6:1. Седмото попадение за сухиндолци падна в 78-ата минута, в която Орлин Кертов проби по крилото и пусна топката към непокрития Иван Иванов, който не сбърка за 7:1.
А. АТАНАСОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново