Дами отново ще показват майсторство на Осмомартенското рали в Г. Оряховица

Публикувано на ср, 26 февр. 2014
331 четения

Започна записването за тазгодишното издание на Осмомартенското рали в Горна Оряховица.
Желаещите да участват могат да се запишат до 7 март в кафе “Империал”. При попълване на заявката за участие дамите ще получават и Регламента на състезанието с приложена към него схема.
Всички участнички трябва да бъдат правоспособни шофьори. До участие няма да се допускат професионални лицензирани пилоти. Максималният брой на състезателките в ралито е 30. Дамите могат да се включат в надпреварата само с леки автомобили – серийно производство, с валидна застраховка “Гражданска отговорност” и валиден технически преглед.
Превозните средства ще бъдат разделени в два класа – до 1800 куб. см и над 1800 куб. см. Колите трябва да бъдат оборудвани със стандартни гуми с минимален размер на грайфера – 2 мм.
Състезанието ще се проведе изцяло върху асфалтова настилка в централната градска част при спряно движение и обезопасено трасе. Стартът ще бъде даден на 8 март в 12.00 ч. Състезателките ще мерят сили в майсторско управление.
Във всеки клас ще бъдат излъчени победители на първо, второ и трето място, които ще получат купа и парична награда. Купата на Кмета на Община Горна Оряховица ще бъде връчена от инж. Добромир Добрев за атрактивно представяне, което включва облекло, визия на лекия автомобил и шофиране.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново