Да помогнем на Захари Минчев!

Публикувано на пн, 23 ян. 2017
955 четения

Един от големите футболисти на “Етър” от 80-те години Захари Минчев е тежко болен и се нуждае спешно от средства за лечението си. За проблема стана ясно от съобщение на неговата дъщеря Мира Захариева Киранова във Фейсбук. Публикуваме го с надеждата да помогнем на Захари Минчев в битката му с рака!
“Здравейте на всички мои приятели във Фейсбук! Обръщам се по-специално към тези от вас, които познават или поне знаят кой е баща ми. Много дълго време отлагах този пост… Но баща ми е прекалено горд, а и не искаше да се знае за състоянието му. Пък и до последно се надявахме на чудо или помощ от някой от футболните клубове (“Етър” и “Лудогорец”), където той се раздаваше до последно. Но явно няма да стане така… И така… Моля всеки от вас да помогне както може, дали с финансова помощ, или просто като разпространи поста!
Татко е болен от рак, четвърта степен, с разсейки по костите… Има нужда от ежеседмични ампули с обезболяващи, като едната струва 500 лв. (засега знам само за това). Не мога да кача епикризата, защото не се справям добре с файловете нещо. В коментар ще сложа телефонен номер, на който ще получите информация, ако ви е необходима. Готова съм на всеки, който поиска, да дам каквото е необходимо на лични съобщения.

Банковата сметка е: IBAN BG66UNCR70001522769484
УниКредит Булбанк: UNCRBGSF
Захари Минчев Маринов
0878165253 – Пенка Петкова

loading...
Пътни строежи - Велико Търново