Благотворителна акция на мача утре в подкрепа на Петър Иванов

Публикувано на чт, 19 апр. 2018
123 четения

Поредната си благотворителна акция предприемат феновете на “Етър”, които отново ще извадят урните на предстоящия в четвъртък мач срещу “Септември”, за да помогнат на нуждаещ се човек.
“Ние винаги сме поставяли подкрепата на отбора по време на мач и човечността извън стадиона под общ знаменател. Организирали сме ред успешни кампании за събиране на средства, като поставяхме кутии на входовете на стадиона. Този четвъртък отново ще извадим урните. Помогнахме на много хора, нуждаещи се от помощ, и ще помагаме винаги, защото преди всичко сме ХОРА. Насочвам вниманието ви към тъжната история на Петър, която можем да променим само ако сме заедно. Когато всеки даде по нещо малко, ще постигнем нещо голямо!”, съобщи един от лидерите на агитката Пламен Геров.
Петър Иванов от В. Търново е затворник на собственото си тяло вече 11 г. Остава инвалид на 30-годишна възраст след тежка катастрофа край Шереметя и до днес не използва и не чувства краката си. Както “Янтра ДНЕС” вече писа, отскоро обаче той има нова надежда да проходи отново. Петър живее сам, брат му е загинал в катастрофа. Майка му, която се е грижела за него, също е починала. След като историята му стана известна по медиите, той успява да се свърже с медицинска организация, която разгледа документацията му и изготви оферта за неговото лечение. Цялата необходима сума е 80 000 лева, като само част от парите са събрани. Урните за събиране на средства ще бъдат разположени на стадиона преди и по време на мача “Етър” – “Септември” в четвъртък от 17:15 ч., съобщиха от фенклуба.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново