Балет “V-Dance” и ОДК с награди от Hационален танцов фестивал

Публикувано на ср, 16 Дек. 2015
622 четения

Поредно силно представяне записаха състезателите на балет “V-Dance” и ОДК – Велико Търново, които се завърнаха с награди от осмото издание на националния танцов фестивал “Децата ни танцуват”, провел се в Пловдив.
Великотърновският клуб се представи с 21 състезатели на възраст от 5 до 30 години: Ива Курдова, Мелина Сезгинова, Петя Николова, Надежда Петрова, Елеонора Петкова, Денимира Гачкова, Лилия Караиванова, Александра Трифонова, Ралица Курдова, Габриела Ангелова, Радостина Джагалска, Ивана Дряновска, Ана-Мария Иванова, Габриела Иванова, Дария Караиванова, Елена Ангелова, Валя Варнева, Виктория Ангелова, Ния Цветанова, Николай Чакмаков и Паола Босева.
Повече от 400 участници се включиха в надпреварата, като представителите на Велико Търново се изявиха с 42 танца в стиловете: съвременни танци, хип-хоп, характерни танци и мажоретни танци.
С много талант и труд възпитаниците на спортния педагог и хореограф Валентина Караиванова спечелиха 49 медала и 11 купи, като едната от тях бе връчена на ръководителката за специалното представяне на децата в стил хип-хоп. На всички деца и ръководители бяха раздадени козметични награди и сладкиши от спонсори на мероприятието.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново