Ангел Червенков очаква подкрепа от феновете за успешен старт в Първа лига

Публикувано на пт, 29 юли 2016
173 четения

Новаците “Локомотив” и “Нефтохимик 1962” (Бс) откриват шампионата в Първа професионална футболна лига днес от 19 ч. С група от 18 футболисти “железничарите” заминаха за Пловдив, където ще играят своите домакински срещи, докато тече ремонтът на ст. “Локомотив” в Г. Оряховица. Срещата в кв. “Лаута” е поверена на Николай Йорданов.
Старши треньорът на “Локомотив” Ангел Червенков съобщи, че има контузени играчи на възлови позиции в отбора, но запази имената им в тайна. “Този мач е различен от контролата срещу бургазлии, в която победихме с 2:0. Тогава изиграхме две тактически полувремена. Познаваме добре противника. Въпреки някои изявления от тяхна страна, че са способни да крадат точки, ние ще наложим своя стил. Ще подхождаме към всеки противник индивидуално и няма да разкривам предварително схемата на игра. Само победата ни интересува. Призовавам всички повече наши фенове да ни подкрепят, идвайки в Пловдив. Отборът има нужда от стимул в първата си среща в елита”, коментира Ангел Червенков.
75 000 лв. гласува на вчерашната сесия Горнооряховският общински съвет за реконструкция на градския стадион. От тях 20 000 лв. са за разширение на административно-битовата сграда, 7800 лв. за надзор за ремонта на терена и още 2200 лв. също за надзор за изграждане на осветителната система. Средствата за тях дава ММС, където на 25 юли бяха отворени четири оферти от фирми, кандидати да извършат ремонта. 15 000 лв. отиват за изграждане на система за видеонаблюдение и 30 000 лв за текущи ремонти. Тези 75 000 лв. ще бъдат осигурени от местни приходи в хазната.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново