30 деца участваха в турнир по шах, тенис на маса и билярд в Самоводене

Публикувано на вт, 14 апр. 2015
390 четения

С много награди, емоции и желание за победа приключиха турнирите по шах, тенис на маса и билярд, организирани в Центъра за работа с деца и младежи в село Самоводене. В продължение на четири дена се състезаваха 30 участника в различните дисциплини с една цел – победа, като някой от тях показаха завидни умения и в трите. Най-голям брой участници имаше в турнирите по тенис и билярд.
В присъствието на съдиите Мл. Гужев, Стефан Гецов и Ив.Гужев, при изключително оспорвани резултати, бяха излъчени и победителите.
Победители в турнира по билярд при младшата възраст станаха Мариан Николов, Ивайло Иванов и Радомир Йорданов, а при старшата възраст на челните три места се подредиха Християна Гицова, Ивайло Маринов и Александър Лесов.
Призьори на тенис на маса при юношите младша възраст са: Радослав Страхилов, Мариян Николов и Стефан Ганчев. При старшата възраст челната тройка оформиха Златко Георгиев, Десислав Йорданов и Николай Радов, а при момичетата на първите три места са Християна Асенова, Иванка Мартинова и Глория Асенова.
Най-добри шахматисти бяха: Десислав Йорданов, Гошо Шишков и Петя Дончева.
Всички участници получиха награди от ЗК “Сила – 95” с председател Валентин Мицканов.
След приключване на великденските турнири, кметът на Самоводене инж.Николай Милаковски поздрави децата и младежите от селото и им пожела нови спортни изяви. Той обеща на участниците, че ще помага за реализирането на проекта за нова спортна база. В нея, под ръководството на уредника на Центъра – Л. Гецова, ще се развиват и укрепват физически младите хора от селото.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново