Старейшините в ГЕРБ бяха посетени от националния си лидер

Публикувано на вт, 30 сеп. 2014
330 четения

Великотърновски членове на СГЕРБ проведоха среща с професор Николай Андреев, лидер на националната структура на старейшините. В продължение на повече от 3 часа те проведоха задълбочен разговор и анализ на предизборната обстановка, на натрупаните в държавата проблеми от последните година и два месеца, както и верните пътищата на промяната.
Проф. Андреев запозна подробно съмишлениците си с програмата за реформи на ГЕРБ, като се спря на всяка една от 10-те цели на партията. Със своята активност участниците в срещата показаха не само потенциал, но и готовност за реализация на идеи на местните структури. От множеството предложения за оптимизиране на работата, като най-активни се откроиха членовете на Горнооряховската организация.
Проф. Михаил Харалампиев, който е единадесети в листата на ГЕРБ, предложи националната структура на старейшините да има собствено периодично издание.
Д-р Петя Илиева, председател на областната организация, обобщи изказванията и пое ангажимент да опише и изпрати всички предложения до проф. Андреев и националното ръководство.
За пореден път оценката на лидера бе, че в старата столица винаги се генерират идеи. Подобни срещи потвърждават, че с житейския си опит и мъдрост старейшините са мозъчният тръст на ГЕРБ.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново