Фондация “Искам бебе” с благодарности към Цветан Цветанов

Публикувано на ср, 17 сеп. 2014
696 четения

Веднага след като щастливата майка се прибра от родилното отделение с новородения си син, тя покани на гости своите приятели от ГЕРБ. Щастливото семейство посетиха Евгени Стоев, Мирослав Петков, Деян Хаджийски и проф. Михаил Харалампиев от листата на ГЕРБ.

Благодарствено писмо изпратиха от Фондация “Искам бебе” до ръководството на ПП ГЕРБ. Причината е жест, направен през 2013 година към семейство от Полски Тръмбеш, което над 10 г. се опитваше да има свое дете.
“В подкрепа на каузата на искам бебе зам.-председателят на ПП ГЕРБ г-н Цветан Цветанов дари лични средства, с които да бъде извършена ин витро процедура на семейство, нуждаещо се от асистирана репродукция. Финансовата помощ бе получена от Олга Николова.” Така започва писмото, в което се казва още: “Имаме удоволствието да ви съобщим, че благодарение на дарената от г-н Цветанов сума беше извършена успешна процедура и през юли 2014 г., на бял свят се появи момченце. Детето е кръстено Цветан в знак на благодарност към благотворителния жест на г-н Цветанов”. В обръщението си от фондацията изразяват надежда, че благородният акт ще бъде пример и за други политици. “Като неправителствена организация, за нас е важно българските политици да поставят демографските проблеми и в частност проблемите на семействата с репродуктивни затруднения на преден план в своя политически дневен ред”, се казва в благодарствения адрес, подписан от председателя на УС на Фондация “Искам бебе” Радина Велкова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново