1000 бели хризантеми получиха търновки от Патриотичния фронт

Публикувано на пт, 3 окт. 2014
350 четения

1000 бели хризантеми подариха на великотърновки кандидатите за народни представители от коалиция “Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО”.
На езика на цветята бялата хризантема е символ на честността. Обединение, коректност в отношенията, доброта и справедливост, управление с разум и честност декларират пред избирателите кандидатите за народни представители от Патриотичния фронт.
“Подарявайки цвете, искаме да вдъхнем малко кураж и оптимизъм на жените като по-добра част от човечеството. Отменихме всички тържествени и празнични мероприятия и решихме в това тежко време да направим жест на внимание към дамите във Велико Търново”, каза доц. д-р Милен Михов, водач на листата на Патриотичния фронт в областта. “Днес нашият подарък е символ на уважение и обединение, но и на преклонение пред загиналите при взрива във военния завод “Миджур” в село Горни Лом”, каза водачът на патриотичния фронт доц. Михов.
По стара традиция ВМРО закрива всяка от предизборните си кампании, подарявайки на жените цветя.
Подкрепетени ни с номер 24 в бюлетината, призоваха кандидатите за народни представители от Патриотичния фронт, подарявайки хилядата бели хризантеми на великотърновки по главната улица на старата столица.
З. ХРИСТОВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново